Taxatie

Een taxatie laten verrichten door een NVM taxateur

Het taxeren van onroerend goed is een vak. Of het nu gaat om een appartement, een vrijstaande woning, een monument, een winkel of een bedrijfshal, een goede taxateur kan elk onroerend goed op de juiste waarde schatten. Al onze taxateurs zijn beëdigd register makelaar / taxateur en beschikken naast hun dosis aan ervaring ook over de laatste taxatiekennis door de permanente educatie verplichtingen.

Als specialist op het gebied van taxaties kunnen wij snel, deskundig en tegen concurrerende tarieven taxaties voor u uitvoeren. U ontvangt altijd een door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF) goedgekeurd taxatierapport en daarmee altijd geaccepteerd bij alle geldverstrekkers in Nederland.

Een taxatie door een van onze NVM taxateurs kan al voor een vast 'all in' tarief van € 650,- U krijgt hiervoor een door elke instelling geaccepteerd taxatierapport. Hieronder leest u kort welke zaken spelen als u kiest voor een taxatierapport door een NVM makelaar.

Onze werkwijze bij woningtaxatie

Onze werkwijze is dat als wij een taxatie aanvraag binnen krijgen er z.s.m. een afspraak wordt gemaakt door onze medewerkers, meestal zelfde dag. Direct na bezoek en bezichtiging van uw pand(en) gaat de NVM makelaar / taxateur aan de slag. Binnen 5 werkdagen kunt u beschikken over het taxatierapport. Spoedtaxaties binnen 24 uur!

Contact opnemen met een van onze NVM makelaars?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u (geheel vrijblijvend) gebruik maken van het contactformulier.